Jo Strømgren Kompani

Loftet

Tirsdag 23. apr. kl. 19:00

Scene: Hovedscenen
Pris: fra 125,- til 350,-

Danseteater fullspekket med galgenhumor og feminin kraft.

I en lunsjpause sniker fire kvinner seg opp på et loft. Der oppe byr friksjonen dem imellom på en perlerad av konflikter.

Uforløst kjærlighet, håp og tapte drømmer kommer til overflaten og avslører en gråsone av banaliteter og eksistensielle spørsmål. Friksjon mellom mennesker i trange omgivelser er en tidløs problematikk som har fulgt oss siden vi begynte å bo i huler.

Kanskje sliter vi med de samme problemene fremdeles? I mange tilfeller blir også det psykologiske spillet viktigere enn situasjonen det egentlig handler om, og vi kan fort miste oversikten over hva som er banalt eller eksistensielt.

På scenen møter vi Henriette Hamli, Nora Svendsgård, Malika Berney og Anna Benedicte Andresen – fire dansere med sterke personligheter.

Historien i Loftet snur på uventede måter og skildrer livet i et nøtteskall, for kvinner spesielt og mennesker generelt.

REGI, KOREOGRAFI, LYSDESIGN
Jo Strømgren
KOMPONIST
Bergmund Waal Skaslien
KOSTYMEDESIGN
Bregje van Balen
CO-DESIGN LYS
Jan Harald Ovrum
FOTO
Knut Bry, Erik Berg
MEDVIRKENDE
Henriette Hamli, Nora Svendsgård, Malika Berney, Anna Benedicte Andresen
STØTTET AV
Fritt Ord, Kulturdepartementet

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.