Det Betales

All you need is love

Lørdag 15. feb. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 470,- til 580,-

Hippiepoken startet i 1967 da alt eksploderte i blomster og farger. Man kunne kle seg slik man ville, leve uten sensur og man snakket om fred og kjærlighet (Peace and love). The Beatles ga samme år ut albumet «Sgt. peppers lonely hearts club band», som er blitt omtalt som et av de mest innflytelsesrike i rockens historie.

I showet All you need is love tar Det Betales oss med til The summer of love, og tiden med de største hitlåtene til The Beatles. Vi får høre slagere som Penny Lane, With a little help from my friends, A day in the life, Across the universe, Let it be og mange andre udødelige klassikere.

Her er låter som The Beatles selv aldri spilte live, men som norske Det Betales har arrangert og leverer på en uovertruffen måte. Bandet har hyllet The Beatles i 48 år og oppnådd internasjonal anerkjennelse for sine tolkinger. Bandet har spilt på The Cavern Club i Liverpool mer enn 50 ganger og Beatles manager Allan Williams utropte bandet til «The best Beatles tribute band in the world»

We hope you will enjoy the show!

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.