Audition

Vi ønsker å invitere deg til prøvespilling på hovedrollene «Henrik – pappaen til Ingrid» og «Julenissen» for årets oppsetning av julemusikalen «Juleskurken» i Drammens Teater.

Dato for audition vil være: ettermiddag torsdag 13. og fredag 14. juni.

Tid: Etter påmelding vil du bli tilsendt et tidspunkt for audition.

Sted: Drammens Teater

«Henrik», pappaen til Ingrid: mann på 30 – 45 år, må kunne synge. «Henrik» er pappaen til hovedrolle «Ingrid». Han er skilt og bor alene i et litt rotete, men hyggelig hus. «Ingrid» ferier jul der i år. Sammen med farmor oppdager de at alle pakkene er blitt stjålet natt til julaften av selveste «Juleskurken».

«Julenissen»: mann på 180 cm eller over, må kunne synge. Selveste Julenissen, ansvarlig for å levere ut pakker til alle barn på julaften. Julenissen havner bak lås og slå etter at det oppdages stjålne pakker i sekken hans.

Siden 2000 er «Juleskurken» satt opp annet hvert år i Drammens Teater med stor suksess. Stykket er også satt opp på Lillestrøm flere ganger. I tillegg har mindre produksjoner blitt gjort i Bergen, Larvik, Porsgrunn, Høvik og Karlstad i Sverige. Totalt har besøkstallet (per 2019) passert 160 000.

Prøveperioden vil være fra august 2024 og selve spilleperioden strekker seg fra slutten av november til slutten av desember.