The Magic of Alexx Alexxander 2.0

Fredag 14. feb. kl. 18:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 140,- til 545,-

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas!

Endelig er Alexx Alexxander tilbake med nytt show!

Etter stor suksess med 27 fullsatte show i Hollywood i høst, tar han nå den spektakulære forestillingen til hele Skandinavia i løpet av 2024. Alexx Alexxanders forrige Norges-turné spilte for fullsatte saler og ble sett av over 150 000 nordmenn. Nå er han endelig tilbake!

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve den berømte illusjonisten på nært hold i dette spektakulære showet uten norsk sammenligning.

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse og minnerik kveld du sent vil glemme.

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, "Illusionist of The Decade" i underholdningshovedstaden Las Vegas våren 2022. Han spiller for fulle hus over hele verden, han har opptrådt for kongelige og har stadig show i Los Angeles for de største stjernene i Hollywood. Alexx Alexxander har blitt en internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleve han på nært hold i en storslagen showopplevelse. Velkommen til en helaften fylt med dans, humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!»
-VG  

«Det är väl värt att applådera!»
-Göteborgs Tidning Sverige

«One of the world’s finest illusionists!»
-PressPass Los Angeles  

Les mer på: WWW.ALEXX.NO

NB! På denne forestillingen selges de fem fremste radene til en høyere sum. 

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.