Barnas jul med Erik & Kalle

Søndag 15. des. kl. 12:30

Kjøp billett
Scene: Studioscenen
Pris: fra 230,- til 300,-
Anbefalt alder: Passer for alle!

Erik & Kalle gleder seg skikkelig til jul. Igjen er de klare til å spre latter og glede i adventstiden med sitt helt eget juleshow. De får i tillegg hjelp av reinsdyret Svein, og den snakkende snømannen Karl. Det meste kan snakke når buktaler Erik Mogeno setter i gang. I tillegg blir det magi, tryllerier, julesanger, og alt et skikkelig juleshow skal inneholde.

En varm, koselig, og hysterisk morsom førjuls forestilling for hele familien!

Erik Mogeno har siden finaleplassen i Norske Talenter i 2010 reist landet rundt med sine show. Han har gjennomført over 3000 forestillinger, og er svært populært på Tik Tok, med over 25 millioner visninger på sine humorvideoer.
Hver jul siden 2016 har han satt opp sitt eget juleshow, og folk kommer tilbake år etter år for å le julen inn med Erik og hans sprø karakterer og tryllerier. Showet er eneste av sitt slag i Norge, og en ting som alltid Erik legger vekt på når han hvert år lager disse showene, er at hele familien skal bli underholdt. Uansett alder.

Om Studioscenen

Velkommen til Studioscenen, lokalisert i 2. etasje.

Egne rullestolplasser på første rad. Ta kontakt med oss for bestilling. Toaletter finnes bak Teaterbaren i 1. etasje.

Du finner svar på flere spørsmål under Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet