The Tape Face Show

Onsdag 16. okt. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 90,- til 350,-
Anbefalt alder: Fra 6 år

Gjør deg klar for høstens morsomste forestilling i Drammens Teater når Tape Face kommer tilbake!

The Boy With Tape on His Face, nå kalt Tape Face var hos oss i 2017. Denne onsdagen i oktober er det igjen på tide å le godt og lenge, rett fra magen! Med enkel, smart og sjarmerende humor, har Tape Face skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.

PS: Passer også supert for fremmedspråklige og deg med nedsatt hørsel, da det er ingen tale.

Om Tape Face:
Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden. Han ble for alvor internasjonalt kjent da han deltok i America’s got Talent i 2016. The Boy with Tape on his Face endret etter hvert navnet sitt til Tape Face, men er fortsatt samme karakter med universell appell. Hans søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur. De senere årene har han holdt til i Las Vegas med sin egen scene og show.

Tape Face kan også skilte med eget show i Londons West End, Paris, Bejing og turnert de største humorfestivaler og scener i Europa og USA., delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og vi er svært stolte av å få ham tilbake hit til Nøtterøy Kulturhus for fjerde gang.

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.