Julefest 2024

Tirsdag 17. des. kl. 18:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 555,- til 665,-

Det kimer nå til julefest, og da snakker vi skikkelig JULEFEST!

Øivind Blunck, Reidun Sæther og Trond Nagell-Dahl har sekken full av underholdning når de begir seg ut i kongeriket for å få folk i skikkelig julestemning i god tid før ribba skal i ovnen. Som alltid når denne trioen er i sving, blir det alt fra latterbrøl til storslåtte musikalske gåsehud-øyeblikk. Og Fridtjof er observert i fin fart fra Enebakk på blodtrimmet moped. Dette vil han absolutt ikke gå glipp av.

De to svært lovende musikalartistene og koristene Ane Marit Hølås og Emilie Hedblom kommer også, så det er bare å glede seg. Sleden er pakket og klar, det er bare å møte opp, lene seg tilbake og nyte en helaften med noen av landets aller fremste entertainere. Du har vel husket å kjøpe billett?

Øivind Blunck
Mannen med den store stemmen og det fantastiske komiske talentet er en av våre aller mest folkekjære artister. Det begynte forsiktig med «Klabb og Babb» på barne-TV, før det har blitt musikaler, filmer, TV-serier, revyer, farser og teater. Enten det er som Fridtjof fra Enebakk eller kroverten i «Les Misérables» fengsler Blunck publikum med sitt ypperlige spill.

Reidun Sæther
Reidun har både vært med i Grand Prix og spilt i de store musikalene, og i beste sendetid briljerte hun i NRKs «Stjernekamp». I en årrekke har Reidun også glitret i tospann med Øivind Blunck, og fått vist fram sitt brede register for publikum over hele Norge. Også hennes egne soloshow har høstet strålende kritikker.

Trond Nagell-Dahl
Populært bare kalt «Tangent 007», og kjent for en imponerende hårmanke. Sjansen er stor for at han har akkompagnert tacomiddagen din, i et kvart århundre har nemlig Nagell sittet ved pianoet i «Beat for Beat». Mellom opptakene har han også rukket å spille med flere av landets aller fremste artister – både på scene og plate. Og ikke minst har han vært med Blunck på turné flere ganger, til stor glede for både Blunck og publikum.

Ane Marit Hølås
Ane Marit er utdannet musikalartist og vært med i «The Voice» og medvirket i flere musikaler, bl.a. We Will Rock You og Grease.

Emilie Hedblom
Emilie er utdannet musikalartist og har jobbet med show både i inn- og utland og har medvirket i musikaler som House of Rock, Come alive og Tropical Nights.

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet