Marit Larsen

Pop

Torsdag 17. okt. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 405,- til 515,-

Fredag 24. mai slapp Marit Larsen “Hun er min”. Som kronen på verket, annonserte hun en omfattende Norgesturné, som skal ta henne til hele 26 spillesteder landet over høsten 2024. Deriblant Drammen og Drammens Teater. 

"Det eneste jeg ønsker meg nå er å spille, og denne lange lista gjør meg så glad! Jeg tar med meg hele katalogen min, eller så mye vi rekker over, og noe av dette helt nye fra “Hun er min.” 

Fantastiske Andreas Ulvo og Christer Slaaen er med på alt, og selvfølgelig det storslagne sceneteppet til Ragnhild Nes. Gleder meg enormt til å møte dere igjen. Vi sees der ute," sier Marit selv.

Ikke gå glipp av Marits unike popkatalog i liveinnpakning. Det blir både nye perler og gamle hits, Don’t save me, I don’t want to talk about it, Under the surface, Vår beste dag  og mange flere. Garantert en musikalsk kvalitetsopplevelse.

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.