Jon Niklas Rønning

Tilbake til nåtiden

Fredag 27. sep. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 365,- til 545,-
Varighet: Ca. 75 min

Komiker Jon Niklas Rønning er tilbake med nytt soloshow!

«Jeg gleder meg vilt til å stå på scenen igjen, det er seks år siden min forrige forestilling ‘Jeg reiser alene’. Jeg har fått masse tilbakemeldinger på NRK-visningen av det showet - og jeg ser fram til å samle den musikalske gjengen igjen», sier Rønning. På scenen finner du også Hanna Solemdal Idsø (vokal), Ole M. Aagenæs (vokal, piano), Lise Sørensen (fiolin) og Andreas Haga (bass). Regien er ved Vemund Vik.

Det forrige soloshowet «Jeg reiser alene» høstet terningkast fem i VG, Dagbladet og Aftenposten - og ble spilt i to år. Rønning forteller at «Tilbake til nåtiden» er en naturlig videreføring av forrige show - med en ny gjennomgående tematikk.

«Mange tenker at alt var bedre før, eller skal bli perfekt en gang i fremtiden. I ‘Tilbake til nåtiden’ skal vi omfavne nåtiden. Det vil bli humor, musikk og en grenseløs hyllest til øyeblikket», sier Jon Niklas Rønning.

Hanna Solemdal Idsø er en allsidig vokalist. Hun var med i «The Voice» i 2019 der hun ble håndplukket av Morten Harket. Hun er med i den populære vokalgruppen Safari - og har opptrådt med Rønning og Aagenæs de siste årene. Hun gjorde sin debut i en helaftens forestilling med Rønning i «Tilbake til nåtiden» i 2024. Forestillingen spilles for tiden på Latter og på turné.

Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Han har sunget om sports-Norge på «Idrettsgalla» på NRK, og skriver fortløpende aktuelle låter på tv, radio og nett. Parodilåten på «Den fineste chevy´n», «Den fineste Tesla’n» med bl.a. Ole M. Aagenæs på laget, runder straks 3,5 millioner avspillinger på Spotify. Musikkvideoen har ytterligere to millioner visninger. «Vi kommer nok ikke unna å synge ‘Den fineste Tesla´n’ på showet heller», sier Rønning, som understreker at forestillingen også har en personlig tone. «Jeg prøver å bringe stadig mer av meg selv og livet mitt inn i tekstene.»

Bli med på en humormusikalsk aften for historiebøkene – her og nå! 

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.