Emil Solli-Tangen

Midnatt

Mandag 9. des. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 415,- til 525,-

Se for deg at stjernehimmelen er klar som glass og nordlyset danser i horisonten, du taes med bort og hjemmefra men også hjem igjen.

Emil Solli-Tangen inviterer til kanskje årets mest stemningsfulle julekonsert, med noen av landets fremste musikere under ledelse av Stephan Garcia. 

«Midnatt» er en konsert inspirert av mystikken og magien rundt jul og vinterårstiden. Med klassisk musikk, vakre melodier og tekster pakket inn i drømmende toner, kan du lene deg tilbake og nyte en aften av de sjeldne. 

Med sin bakgrunn som operasanger er Emil Solli-Tangen er kjent landet over for sin praktfulle stemme og evne til å formidle og berøre sitt publikum.  

Gå ikke glipp av din sjanse til å oppleve «Midnatt» i Drammens Teater! 

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet