Night Of Famous Musicals

The Greatest Hits Of Our Time

Søndag 23. mar. kl. 19:30

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 675,- til 785,-

Gjør deg klar for en magisk kveld fylt med de største hitene fra de mest populære musikalene! "Night of Famous Musicals" er mer enn bare en konsert - det er en musikalsk reise gjennom de nyeste og mest elskede musikalene. Med stjernesolister, kor og et liveorkester er denne forestillingen garantert underholdning for alle fans av musikaler!

Opplev magien fra Barbie, Moulin Rouge, Frost og Mamma Mia!

  • Barbie: Bli inspirert av "Barbie Girl" og "Here I Am/The Princess and the Popstar" i et glitterfylt show med overraskende effekter. Opplev eventyrlysten, prinsessen og allsidighetens mester i en verden full av fantasi og moro.
  • Moulin Rouge: La deg forføre av den glitrende atmosfæren fra det parisiske nattelivet i Moulin Rouge. Nyt kjente hits som "Elephant Love Medley", "Sympathy with the Duke" og "Crazy Rolling" og bli transportert til en verden av lidenskap og livsglede.
  • Frost 1 & 2: Bli beveget av følelsesladede ballader og kraftfulle sanger fra "Frost 1 & 2". "Let it Go", "Lost in the Woods" og "Show Yourself" forteller den tidløse historien om søskenkjærlighet mellom Elsa og Anna.
  • Mamma Mia: La deg rive med av den globale suksessen Mamma Mia, basert på sangene fra ABBA. Med sterke kvinnelige karakterer og tidløse hits som "Mamma Mia", "Waterloo" og "SOS" vil denne forestillingen garantert gi deg varige, gode minner.

I tillegg til disse høydepunktene kan du glede deg til nye sanger fra "Hercules", kjente hits fra "Løvernes Konge", "Chess", "Webber" og mange flere. Liveorkesteret og skjermanimasjonene gir en ekstra dimensjon til forestillingen og skaper en uforglemmelig kveld for alle for hele familien. Med noe for enhver smak, vil denne forestillingen garantert underholde og inspirere deg.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve de største hitene fra de mest populære musikalene på scenen!

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.