Svanesjøen

med Grand Ukrainian Ballet

Lørdag 8. feb. kl. 19:30

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 670,- til 780,-

Fordyp deg i ballettens eleganse - et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år. 

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og tryllekunstneren Redbeard på det fineste ballettspråk. Denne balletten tar oss med på en magisk reise gjennom en fortelling om kjærlighet, mot og triumf. Prins Siegfried forelsker seg i den vakre prinsesse Odette, men den onde trollmannen REDBEARD står i veien for deres lykke. Gjennom en gripende historie om kamp mellom det gode og det onde, får vi se den ukrainske ballettens uovertrufne skjønnhet og perfeksjon.

En opplevelse for hele familien

Denne forestillingen er perfekt for publikum i alle aldre. Den fortryllende atmosfæren og den fengslende historien vil garantert fascinere både barn og voksne. Forestillingen er en hyllest til kjærlighetens kraft og viser oss hvordan dedikasjon og disiplin kan skape magiske øyeblikk på scenen.

THE GRAND UKRAINIAN BALLET: En stjernehimmel av talenter

Under ledelse av den anerkjente kunstneren Rimma Wachsmann samler THE GRAND UKRAINIAN BALLET det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Wachsmann har ikke bare ført balletkompaniet til toppen av europeisk ballettkunst, men har også skapt en plattform for ukrainske dansere i Europa, hvor de kan vise frem sine historier, drømmer og unike talenter.

"Det er både en ære og en hjertesak for meg å forme THE GRAND UKRAINIAN BALLET til et ensemble av høyeste kvalitet," sier Wachsmann. Med dette håndplukkede teamet av dansere ønsker hun å feire den rike tradisjonen for klassisk ballett, men også gi håp og en ny start for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Wachsmanns side står den verdenskjente balletdanseren og co-produsenten av turnéen, Marukyan Razmik. Med sin ekspertise og lidenskap for scenekunst spiller han en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet. THE GRAND UKRAINIAN BALLET kombinerer det ypperste av perfeksjon og estetikk for å skape en uforglemmelig balletopplevelse.

"Vi er overbeviste om at ballettspråket kan forbinde mennesker på tvers av kulturelle og geografiske grenser," sier Razmik.

Kom og bli med på en magisk reise gjennom den klassiske balletten med The Grand Ukrainian Ballet!

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.