Bjørn Tomren

Jul på godt og vondt

Tirsdag 26. nov. kl. 18:30

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 575,- til 685,-

Bjørn Tomren, som ble folkeeie og omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene» etter seieren i 2021, legger ut på juleturné igjen! Fjorårets turné, «Med et anstrøk av jul», ble en kjempesuksess. Konserten ble spilt for fulle hus fra Kristiansand i sør til Harstad i nord, det samme gjelder også Drammen! Tilbakemeldingene og jubelen fra publikum var klar: Dette måtte gjentas!

Årets turné, «Jul på godt og vondt», spilles fra 21. november til 21. desember, og Bjørn Tomren og bandet hans er innom 22 byer og spillesteder før de vender nesen hjemover igjen. På veien skal de gjøre sitt ytterste for å gi det norske folk et forsiktig snev av julestemning, med et variert repertoar og lune, morsomme historier, levert på måten bare Bjørn Tomren kan. 

Tilbakemeldinger

Dette sa publikum etter konsertene i fjor:

«Utradisjonell julekonsert som viser hvilken tusenkunstner Bjørn Tomren er. Følelsesregisteret mitt gjennom konserten gikk fra måpende og forundret via rørt til lattermild»
Sissel, Os

«Bjørn Tomren lager konsertmagi med sin humor, sin enorme musikalitet og sitt personlige uttrykk. Konserten var et høydepunkt og jeg anbefaler konserten på det varmeste til hvem som helst.»
Vigdis, Husnes

«En fantastisk konsert. Den desidert beste «julekonserten» jeg noensinne har vært på».
Lars-Inge, Bømlo

«Flott konsert! Tomren har ei utruleg stemme, artig humor og han kan sjonglerer – kva meir kan ein ynskje? Når han i tillegg har med seg tre framifrå musikarar vert det rett og slett heilt prima!»
Connie, Førde

«Det er utrolig lenge sia jeg har ledd så mye!! En herlig bisarr humor! Ingen gikk sure derfra.»
Tore, Stokmarknes

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet