Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes

Ringe Inn - en juleturné

Lørdag 21. des. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 515,- til 625,-

Juleturneen «RINGE INN» går i 2024 inn i sitt tredje år – og da kan vi kalle det tradisjon!

«Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste og lyseste på samme tid. 

Lars og Maria reiser avgårde til landets kulturhus med sin faste gjeng som er noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både egenskrevne låter og velkjente sanger du blant annet kan lytte til på «Ringe inn» der du strømmer musikk. 

Julens trylleglitter faller årlig på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger, som de voksnes skuffelser. Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til Jesus-barnet i et parkeringshus.  Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker». 

Stein Austrud er musikalsk leder for konserten og var også med å produsere Lars og Marias vakre julealbum med samme navn.  En multimusiker som utover å være pianist, er kjent for å inkludere andre sjeldne instrumenter for å skape et unikt lydbilde. Stein gir også ut musikk under eget navn, jobber tett med andre artister/band som Mari Boine, Ole Edvard Antonsen med flere. Han har satt preg på julekonserter i 30 år, deriblant den tidligere suksessen «Hanne & tre tenorer». 

Hugo Risdal so spiller gitar og andre streng instrumenter, er født og oppvokst i Agders dype skoger, og har gjort seg markert som utøvende gitarist de siste 15 åra. Han har jobbet med en hel del ulike norske og internasjonale artister, og er stadig å se spillende på ulike store TV produksjoner der musikken står i fokus. 

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet