Bjørn Eidsvåg

Ingen vei tilbake

Få billetter igjen Legende Pop

8. nov – 19. nov

Kjøp billett

3 tidspunkter

Se alle
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 470,- til 580,-

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkliv, og i en årrekke har han spilt ca. 80 konserter hvert eneste år i alle landets kriker og kroker. Søndag 17. mars fylte den folkekjære artisten 70 år med overraskelsesfest i Oslo Spektrum. Til høsten legger han ut på jubileumsturnéen som har fått tittelen «Ingen vei tilbake». På sin turné stopper han innom Drammen.

Om hva publikum kan vente seg på konsertene, sier Bjørn:

«Ingen vei tilbake» er overskriften på min jubileumsturné i høst. Vi skal nok se oss litt over skuldrene, men blikket er først og fremst rettet framover. Vi ønsker å vise at vi er relevante både tematisk og musikalsk. Noen av mine sanger har jo fått et nytt liv ved yngre kollegers tolkninger, og vi skal se om ikke flere kan få det ved å «pusse dem opp» musikalsk. Historiene bak noen av mine mest populære sanger skal fortelles og dere skal få vite noe om motivene bak de nye. Jeg har hatt en lang og begivenhetsrik karriere og fått lov til å oppleve at noen av sangene mine nærmest har blitt folkeeie. Vi skal by på dem, men vi skal som sagt først og fremst rette blikket framover.» 

Alle tidspunkter

November

08.11 - kl. 17:00 Få billetter igjen

08.11 - kl. 19:30 Få billetter igjen

19.11 - kl. 19:00 Ekstra! Få billetter igjen

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.