Kari Bremnes

Få billetter igjen Pop Viser

Fredag 25. okt. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: fra 550,- til 660,-

Nordvendt, åpent, stort og personlig er ord som brukes for å beskrive Kari Bremnes sin musikk. Høsten 2024 legger hun og bandet ut på en omfattende Norgesturné med stopp i Drammen. 

 «Midt i det store novembermørket går jeg etter lys. Ofte finner jeg det i musikk.Det er nesten så jeg skammer meg over å være så privilegert i denne steinharde tida, at jeg kan bruke dagene til å skrive sanger. Men jeg er ikke tøffere enn at jeg trenger dette lyset. Vi har en konsertpause nå, en skrive og innspillingstid, som vil vare til godt utpå våren.

Men i min kalender har høsten 2024 har en lysende ring rundt seg. Da skal vi ut og reise igjen, bandet og jeg.Og gjøre det vi elsker, spille konserter for folk som vil høre. Når den tid kommer tror jeg det vil kjennes helt nødvendig!» - Kari Bremnes 

Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band – Fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. 

Bli med inn i varmen høsten 2024 når Kari og bandet spiller låter fra Karis rike repertoar.

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.