Sommeren på Teatret

Hver sommer går Teatret inn i en pause. Men betyr det at de ansatte bare har megalang fri? Hva skjer innenfor Teatrets vegger på sommeren?

12.06.2024 – Skrevet av: Joakim R. Killingberg

Selv om det selvfølgelig kunne vært deilig med en flere måneder lang ferie, så er det nok ikke tilfelle. I det siste åpne arrangement avholdes før sommeren, gjenstår det fortsatt mange lukkede arrangementer. Sommerfester, avslutninger, middager og konferanser.

I tillegg går Teatret inn i vedlikeholdsfase før den store og lange høstsesongen starter. En sesong som alltid byr på mange forestillinger og mange store og små besøkende. For at alt skal være i beste kvalitet, blir alt av det tekniske gjennomgått og pusset. I tillegg går man gjennom alle deler av Teatret. Alt fra pærer i den ærverdige lysekrona til knagger i garderoben.

Når du kommer tilbake til Drammens Teater og Studioscenen igjen denne høsten, vil du kanskje merke at Studioscenen ser veldig annerledes ut. I løpet av det siste året har publikumslyset blitt totalfornyet og i løpet av sommeren vil veggene bli fornyet.

Ikke bare blir de nye veggene lekre å se på (selv om vi fortsatt håper du vil se på scenen og ikke veggen), de vil også bidra til en stor forbedring av akustikken for alle arrangementer på Studioscenen.

Billettluken på Drammens Teater vil ha åpent hver tirsdag fra kl. 14-17 til og med 25. juni. Deretter sommerstengt frem til første ordinære åpningsdag den 13. august.

Vi gleder oss til å se deg tilbake i Teatret etter sommeren. I mellomtiden, nyt sommeren på best mulig måte ☀️

Vårt søsterhus Union Scene har åpent i sommer! Les mer og se åpningstider her: