Foto av The Show Must Go On X
Fredag 9. mars kl. 21:00
Hovedscenen

The Show Must Go On X

EKSTRAFORESTILLING

EKSTRAFORESTILLING! Etter to fulle hus i oktober, gjester Åge Sten Nilsen og gjengen Drammens Teater igjen i mars med en ekstraforestilling! 

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen”, vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling som skal presenteres. Siden starten har ulike versjoner av "The Show Must Go On" blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen!

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury. Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye” låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, "Made in Heaven", som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Dørene åpner 30 minutter før konssertstart. 

Om billettypene
Golden Circle: De beste plassene rett foran scenen! For deg som ønsker å være i hendelsenes sentrum. Her får man virkelig nærkontakt med artistene. Begrenset antall plasser per forestilling.
Meet & Greet: I jubileumssesongen byr Åge og hans ensemble på noe ekstra. Et eget arrangement for de som vil ha mer. Dette vil skje rett i forkant av selve konserten. Inneholder møte med artistene, minikonsert (lydsjekk) med Åge og goodiebag med souvenirer fra forestillingen. Disse ekstrabillettene kan kjøpes ved å trykke HER

Priser

Billettpris 520
Premium 620

Arrangør

The Show must go on

Kategorisert

KonsertRock