Foto av Bobler (FÅ BILLETTER)
Fredag 27. april kl. 18:00
Hovedscenen

Bobler (FÅ BILLETTER)

Med søstrene Dora og Bjørg Thorhallsdottir! Musikalsk innslag med Helene Bøksle

Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv. Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker), mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det. 

Velkommen til slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og ny vakre toner fra en av landets beste sanger, Helene Bøksle – vi garanterer frysninger. 

Dora Thorhallsdottir (43)
Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg til å være standupkomiker. For tiden er hun aktuell med braksuksessen «Familiegreier» som har gått på Latter siden januar 2017. To barn på 11 og 9.

Bjørg Thorhallsdottir (42)
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 14.

Helene Bøksle (36)
Er en av Norges store sangstjerner innen moderne, tradisjonell musikk. Er sanger, låtskriver og skuespiller. Har en sønn på 4 år og to fantastiske bonusbarn på 8 og 10 år.

Showet begynner kl 18 og varer til kl 21 inkludert pause

Bildegalleri:

Priser

Billettpris 420

Arrangør

Relasjonssenteret AS

Kategorisert

ForedragKonsertShow