Foto av deLillos akustisk
Onsdag 28. februar kl. 19:00
Hovedscenen

deLillos akustisk

Deres siste plateutgivelse “La oss ble fri for all nostalgi” (2017), har et akustisk lydbilde. Dette er første gang de har brukt et “unplugged” oppsett som et gjennomgående utrykk på en hel produksjon. Siden dette var en flott erfaring for deLillos, så inspirerte det dem til å gjennomføre noen få konserter iløpet av sommeren, der de gjorde det samme. Publikum uttrykte stor begeistring for dette og sa de opplevde en spesiell frisk energi, til tross for at elgitaren var pakket ned.

Siden sommerens erfaring var så positiv, så har vi tenkt at dette konseptet ville egnet seg veldig bra for innendørskonserter også, og da særlig i scenehus der det legges opp till full konsentrasjon. deLillos trakk til seg et stort studentpublikum, spesielt på nittitallet og derfor er det slik at mange forbinder en deLillos konsert med tett klubbstemning, mange halvlitere og høy allsang + at låtene er enda mer rocka enn på plate. De siste ti årene har vi innimellom gjort konserter i kulturhus for et sittende publikum, da har vi mer eller mindre gjort det samme som vi har gjort på klubbene for et stående publikum.

Når da (for eksempel) nittitalls studentene har dristet seg inn på et kulturhus for å sitte og se oss mange år senere, så har vi fått kommentarer på at det var rart å sitte stille og oppleve konserten uten den store partyfølelsen. Vi forstår det, og vi elsker at en konsert med oss oppleves som en fest, men vi vet også at en betydelig del av sangene våre ikke nødvendigvis trenger en slik innramning.  Med dette akustiske konseptet tror vi at det er mye lettere forpublikum å sitte å oppleve sangene som en ren konsert, uten å få nærmest dårlig samvittighet for å “bare" være tilstede sammen med oss. Også lydmessig har vi stor tro på at dette vil bli fint, der særlig det å synge flerstemt blir lettere å gjennomføre. Et flott flygel er også noe vi vil ha stor glede av å kunne benytte. 

Det er bare å glede seg til deres opptreden i Drammens Teater den siste februardag i 2018.  Dørene åpner 30 minutter før forestillingsstart. Varighet: 90 min

Priser

Parkett og 1. Losjerad 460
2. Losjerad 430
3. Losjerad 400
Medlemspris (via billettluka) fra 320

Arrangør

Artpro AS / Drammens Teater

Kategorisert

KonsertPop