Foto av Åsted Valen av Kristian Valen
Lørdag 3. november kl. 19:00
Hovedscenen

Åsted Valen av Kristian Valen

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Norge og klar for sitt første besøk i Drammen siden 2015 - med et helt nytt show!

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter "Åsted Norge" og at "Gutta på tur" i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene. 

I "Åsted Valen" blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer - som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist.

"Åsted Valen" er hans første nye show siden 2012, da "Fra Hillevåg til Hollywood" hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med "originalen" - og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene - igjen og igjen!

Dørene inn til Hovedscenen åpner ca 30 minutter før forestillingsstart. 

Priser

Parkett og 1. Losjerad 520
2. Losjerad 490
3. Losjerad 460

Arrangør

Deepwater Records & Entertainment AS

Kategorisert

Stand-Up